Gør dit parforhold bedre gennem bedre sex

Hvad definerer et godt parforhold for dig? Der er mange forskellige faktorer, som kan kendetegne et godt forhold. Disse kan blandt andet være loyalitet, ærlighed, kommunikation og sex. Dette første afsnit vil fokusere på, hvordan du kan gøre dit forhold eller dit ægteskab bedre gennem bedre sex. Hvis du optimerer sexlivet, så kan du nemlig også have gode chancer for at forbedre forholdet! Dette er der flere grunde til, for det første, så undgår du frustrationer, som kan opstå, hvis sexlivet ikke lever op til forventningerne. For det andet, så viser det, at du er parat til at arbejde på forholdet, ved at du arbejder på sexlivet.

Men hvordan kan du gøre de vågne timer i sengen til noget mere specielt? Det kan du blandt andet gøre ved at være mere udholdende. Det kan være frustrerende for både dig og din partner, hvis du får udløsning for hurtigt, men der er heldigvis flere løsninger på dette. Du kan for eksempel prøve bedøvende kondomer!

Lige meget, om du gerne vil imponere din faste partner, og derved skabe et bedre sexliv og et bedre parforhold, eller hvis du blot vil imponere din flirt, eller den næste pige, som besøger dit soveværelse, så er der en god løsning og den vil blive uddybet i næste afsnit!

Bedøvende kondomer – hvordan, hvorledes og hvorfor?

Men hvordan virker bedøvende kondomer egentligt? Og hvorfor virker de? Helt lavpraktisk så virker disse kondomer, fordi de er udstyret med et bedøvende middel. Dette middel kaldes Benzocain, og det er inkorporeret i den glidecreme, som findes på indersiden af kondomet. Denne creme er med til at formindske følelsen i penis, hvilket fører til, at du kan holde meget længere i sengen. Bedøvelsen vil ofte vare i omkring 20 minutter, det er dog muligt at få udløsning før, hvis man ’overtænder’.
Men hvorfor virker dette? Det er nemlig ikke kun på grund af det bedøvende middel. Det hjælper dig nemlig også mentalt, hvis du ikke regner med, at du vil få en hurtig udløsning, så kan dette nemlig også få dig til at holde længere!

Forøg din udholdenhed gennem mental træning!

Der er som sagt også mentale fordele ved at anvende bedøvende kondomer, og der er også andre mentale øvelser, som du kan prøve, hvis du gerne vil optimere de seksuelle oplevelser i soveværelset. Disse øvelser kan blandt andet bestå af meditation. Gennem meditation kan din hjerne nemlig blive trænet til at være mere udholdende, og dette kan smitte af på din præstation i soveværelset!

Hvis du vælger at anvende bedøvende kondomer, så kan dette faktisk også hjælpe dig i fremtiden. Ligesom en form for medicin, så kan du nemlig stille og roligt begynde at trappe ned. Gennem brugen af disse kondomer træner du nemlig også din mentalitet til, at det er en vane at holde længere i sengen. Så hvis du har anvendt dette produkt i en længere periode, så kan du eventuelt prøve med et almindeligt kondom, og se om det har haft en langvarig virkning for dig!